Social

Steaua-Dinamo nu se joaca si in Europa

Conform conditiilor stabilite de UEFA pentru tragerea la sorti din Cupa UEFA, formatiile romanesti, in caz de calificare, nu pot pica in aceeasi grupa.

Forul european a dat publicitatii modul in care se vor stabili grupele Cupei UEFA in cadrul tragerii la sorti de marti, de la Nyon. Cum sistemul de disputare a celei de-a doua competitii a Europei a ramas acelasi ca anul trecut, cele 40 de formatii calificate vor fi impartite in opt grupe de cite cinci formatii, fiind pastrat sistemul care a stirnit destule discutii sezonul trecut, urmind sa se joace in sistem campionat, fiecare cu fiecare, insa doar cite o partida.


Pentru tragerea la sorti , echipele vor fi impartite in cinci urne, in functie de coeficientul UEFA. Cum Romania are sanse mari sa aiba mai multe reprezentante, Steaua si Dinamo fiind considerate la unison calificate in faza grupelor, pentru suporteri devin importante si anumite conditii stabilite de UEFA. Cea mai importanta dintre acestea este aceea ca echipele din aceeasi tara nu se pot intilni in meci direct in aceasta faza a competitiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea