Social

#napoli #europa league #eliminare #steaua bucuresti

Steaua Bucuresti paraseste Europa League

Steaua Bucuresti a fost eliminata din Europa League , dupa ce a pierdut miercuri seara meciul cu Napoli , scor 1-0.

Presa din Italia are numai cuvinte de lauda la adresa jucatorilor lui Napoli, desi echipa a reusit sa marcheze abia in minutul 93, prin Cavani.

"Inca o dovada de caracter aratata de 'azzurri', care au marcat cel de-al 12-lea gol pe final de meci. Mama, ce Napoli! Tactica romanilor a fost clara inca de la inceput: sa n-o lase pe Napoli sa joace, insa golul lui Cavani a facut ca gruparea napoletana sa fie singura echipa italiana ce va fi prezenta in 16-imile Europa League", noteaza Gazetta dello Sport.

"Monstruosul Cavani inscrie din nou si o duce pe Napoli in primavara Europa League, dupa un meci in care Steaua nu a facut nimic altceva decat sa se apere"
, au scris jurnalistii de la Corriere dello Sport.

Marius Lacatus, tehnicianul Stelei, este criticat de Data Sport:  "Tehnicianul romanilor a comandat un ‘catenaccio’ din alte vremuri. In prima repriza au contat putin pe contraatac , dar in partea a doua nimic. In final el poate spune ca a pierdut cu un gol primit in minutul 93, dar jucand putin odata si odata tot vei plati".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea