Social

Steaua: Brazilianul Arthuro spune ca este pregatit sa faca un sezon de exceptie

Noua achizitie a Stelei, Arthuro Henrique Bernhardt, a ajuns marti in cantonamentul formatiei ros-albastre din Austria si a declarat ca abia asteapta sa inceapa munca alaturi de noii sai colegi si sa faca un sezon foarte bun la gruparea din Ghencea, informeaza site-ul vicecampioanei din Liga I.

"Sunt foarte multumit ca am ajuns aici si abia astept sa incep sa muncesc. Sunt pregatit sa fac un sezon bun, plin de succese, in care sa castigam campionatul, sa ne calificam in Liga Campionilor si sa facem treaba buna si acolo. Stiam despre Steaua ca este o echipa buna din Europa, care a jucat in cupele europene. Stiu ca este o grupare de calibru, cea mai titrata din Romania si cred ca am facut un mare pas inainte in cariera atunci cand am ales sa vin aici", a declarat Arthuro.

Brazilianul a mai precizat ca are un obiectiv stabilit pentrru noul sezon, dar nu il va dezvalui din superstitie si le-a transmis suporterilor sa fie alaturi de echipa. "Am un obiectiv, dar nu vreau sa il spun. Vreau sa muncesc mult si sa ajut echipa. Mesajul meu pentru suporteri este ca ma voi darui 100% pentru echipa. Stiu ca ei tin mult la aceasta formatie si vreau ca alaturi de noii mei colegi sa facem un sezon bun, asa cum isi doresc fanii", a conchis Arthuro.

Atacantul sud-american va implini 26 de ani la 27 august, are 1,90 metri si a jucat in sezonul trecut, sub forma de imprumut, la gruparea spaniola de liga secunda Cordoba. Arthuro a mai activat la Middlesbrough, Racing Santander , Sporting Gijon si Deportivo Alaves.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea