Social

Steaua ar putea fi din nou campioana

Dinamo, Steaua, Rapid, poate Timisoara sunt formatiile care se vor bate pentru titlul de campioana, in timp ce echipele aflate pe locurile 12-16 se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare . In urma unui sondaj realizat printre oamenii de fotbal care activeaza in Divizia A, Dinamo, Steaua si Rapid sunt formatiile care in acest retur se vor lupta pentru a termina pe primul loc, in timp ce surprizele pot veni din partea celor de la Timisoara si CFR Cluj. Dar Steaua este formatia pe care majoritatea repondentilor o vad ca fiind viitoarea campioana. Desi se afla pe locul patru in clasament, FC National nu pare a fi considerata o echipa cu sanse la titlu . Daca nominalizarea primelor doua echipe nu surprinde, avand in vedere pozitia in clasament, rezultatele Rapidului din cupele europene i-au propulsat pe acestia in pozitia de favoriti, desi giulestenii se gasesc la sapte puncte in spatele liderului. "La titlu se vor bate echipele aflate in frunte. Noua nu ne este frica de nicio formatie, dar cred ca, prin jocul rezultatelor, se poate decide campiona", a spus Marius Lacatus, presedintele clubului stelist. "Dinamo, Steaua, Rapid, poate Timisoara si CFR Cluj sunt echipele care lupta pentru titlu . O sa fie interesant", a spus si Ioan Ovidiu Sabau . "si noi suntem pe acolo. Unii chiar ne-au vazut pe locul trei. Sper sa nu le inselam asteptarile", a declarat presedintele pitestenilor, Viorel Ilinca. "Favorite sunt cele trei mari echipe din Bucuresti, dar nu este exclus ca sa asistam si la surprize. Sper ca noi sa fim una dintre ele", a concluzionat finantatorul Sportului Studentesc, Vasile siman.
In subsolul clasamentului se face haz de necaz
Situatia in partea a doua a clasamentului este destul de tensionata, echipele aflate pe ultimele cinci locuri, Pandurii, Jiul, FCM Bacau, Otelul si FC Vaslui, zbatandu-se sa supravietuiasca. "La noi nu este o problema de cand o sa rasara soarele si pe strada noastra, ca avem Soare permanent, nici nu avem cum sa ne protejam de atata lumina. Cand o sa ne salvam, pentru ca sunt sigur ca asta o sa se intample, o sa avem o eclipsa totala, care ne va da posibilitatea sa aprindem artificii", ne-a declarat, increzator, presedintele CA al clubului FC Vaslui, Octavian Apetrei. "Sa retrogradeze oricine in afara de Vaslui si de moldovenii nostri", a continuat oficialul vasluian. La Otelul, care in acest moment este la trei puncte in fata FC Vasluiului, pe celalalt loc retrogradabil apare aceeasi situatie. "tinand cont ca am ajuns de la un lot in care daca ma antrenam putin intram sa joc si eu, unde singura cerinta pentru a evolua era sa fii valid, la un grup adus in aceasta iarna, problema noastra este omogenizarea. In plus, bete-n roate ne mai pot pune FRF-ul, vedeti cazul Apetrei, fostul fotbalist al Jiului nefiind lasat sa joace la noi, si CCA. Nu inteleg de ce numai la noi s-au gasit sa dea un arbitru care nu este pe lista FIFA . Cred ca acum a fost o omisiune, daca se repeta, sigur va fi rea-intentie", ne-a spus Marius Stan.

Adalbert Kassai: "Arbitrajele vor fi la fel ca intotdeauna"
seful fotbalului intern din cadrul FRF nu intrevede o imbunatatire a prestatiei "cavalerilor fluierului" si vede Poli Timisoara si CFR Cluj surprizele returului.
- Cine va fi campioana la finalul sezonului?
- Matematic cine pierde mai putine puncte acasa si castiga mai multe in deplasare. Sunt cinci echipe care inca mai au sanse, Dinamo, Steaua, Rapid, Poli Timisoara si CFR Cluj. Vom vedea la sfarsitul returului.
- Cate blaturi s-au programat in acest an?
- Nimeni nu se mai gandeste la asa ceva. Am vazut ca Gloria a si fost bagata deja la previziuni. Nu cred ca Nelutu Sabau ar face asa ceva sau ca oamenii care l-au adus acolo mai il chemau daca aveau de gand sa faca blaturi.
- Deja unii oficiali au inceput sa conteste arbitrajul.
- Asta inseamna ca ii reprosam computerului ca lucreaza foarte prost cand face delegarile. Oricum, arbitrajele vor fi la fel ca intotdeauna. Noi speram la mai bine, dar greseli vor exista mereu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea