Social

Steaua a spulberat Dinamo in marele derby! La rugby...

Este foarte clar ca ziua de duminica sta sub amprenta marelui derby Dinamo – Steaua. Dar, pana cand cei 22 de fotbalisti decid soarta campionatului de fotbal, „fratii” de la rugby au dat piept in marea confruntare a Diviziei Nationale.

Meciul a contat pentru ultima runda a play-off -urilor din aceasta competitie, iar Steaua s-a impus cu scorul de 22-16 (13-10). Victoria in fata lui Dinamo a fost si mai dulce, datorita faptului ca ros-albastrii s-au calificat mai departe, in semifinale, de pe primul loc.

Cum era de asteptat, orgoliile nu au putut fi tinute in frau. Nervii au atins cote maxime la un moment dat, iar partida de rugby s-a transformat intr-una de box. Sportivii au lasat la o parte balonul oval si au dat drumul unei batai generale, care a fost oprita cu greu. In cele din urma, confruntarea a fost rezolvata pe tabela de marcaj, acolo unde Steaua a punctat mai mult, mergand victorioasa catre urmatoarea partida.

In urma acestui rezultat, au fost stabilite meciurile din semifinalele competitiei, care se vor disputa pe 18 mai: Steaua-CSM U Baia Mare si Dinamo- Farul . De partea cealalta, in play-out, CFR Brasov si RC Grivita au retrogradat din Divizia Nationala.

Rezultatele inregistrate etapa aceasta in play-off:

RCM Timisoara - CSM U Baia-Mare 3-49

CS Universitatea Cluj - RCJ Farul 12-24

Clasament play-off: 1. Steaua 43 p, 2. Dinamo 38 p, 3. Farul 30 p, 4. Baia Mare 24 p, 5. Universitatea Cluj 10 p, 6. Timisoara 0 p

Rezultatele inregistrate etapa aceasta in play-out:

CFR CSU Brasov - RC Barlad 11-3

CSM Suceava - Olimpia Bucuresti 10-15

RC Grivita - Poli Agro Iasi 0-24

Clasament play-out: 1. Olimpia Bucuresti 42 p, 2. Poli Iasi 36 p, 3. Bucovina Suceava 31 p, 4. RC Barlad 14 p, 5. CFR Brasov 14 p, 6. RC Grivita 6 p.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea