Social

#carlo costly #belchatow #costly la steaua #steaua bucuresti

Steaua a pus ochii pe un atacant din Honduras

Steaua si-ar putea intari ofensiva cu un atacant din Honduras ce evolueaza in campionatul Poloniei. Carlos Jair Costly Molina este titular in echipa de prima liga poloneza GSK si ar fi tentat de un transfer la vice-campioana Romaniei, scrie presa poloneza.

"Stiu ca jucatorul a fost propus la Steaua, dar in acest moment asteptam o decizie finala a conducatorilor de acolo. Carlo este interesat sa vina in Ghencea, mai ales ca a jucat impotriva Stelei si stie foarte multe despre aceasta echipa care evolueaza constant in Liga Campionilor", a spus Carlos Pizzi, impresarul jucatorului, conform gsp .

Costly evolueaza in nationala Hondurasului si ar urma sa vina sub imprumut pana la vara, cu contra sumei de 700.000 de euro. Atacantul a marcat de doua ori in poarta Stelei intr-un meci amical disputat pe vremea cand echipa din Ghencea era antrenata de Hagi. Partida de atunci, dintre Steaua si Belchatow , s-a incheiat la egalitate, scor 2-2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea