Social

#steaua #amical #turcia

Steaua a castigat amicalul cu Besiktas

Daca Swindon Town sau Victoria Plzen au fost adversari incomozi pentru Steaua, locul 3 in Turcia, Besiktas nu le-a creat nicio problema oamenilor lui Lacatus. Steaua a castigat al doilea meci al verii cu 1- 0 contra unei echipe de care ar putea da din nou in Cupa UEFA, daca ros albastrii vor rata grupele Ligii Campionilor.

Atent supravegeat de patronul Becali, Lacatus a inceput meciul cu Besiktas cu 10 dintre cei care vor fi in primul 11 la inceputul sezonului viitor: Zapata in poarta, Golanski, Radoi, Ghionea, Petre Marin fundasi, Szekely, Tiago, Plesan, Nicolita la mijloc, Dayro Moreno si grecul cap Kapetanos aflat la debutul in ros albastru.

Mai mult atacantul laudat de Ilie Dumitrescu putea face 1-0 insa lovitura sa de cap a fost respinsa in corner de portarul turcilor.

Nicolita scoate un penalty iar noul executant al loviturilor de la 11 m din Ghencea, Radoi deschide scorul.

Cateva minute mai tarziu Szekely rateaza desprinderea iar dupa pauza Lacatus schimba aproape toata echipa insa turcii ajung la poarta lui Zapata abia spre finalul jocului, cand Badea scoate in corner un sut al lui Mehmet.

Seara premierelor pentru Steaua a fost completata de revenirea lui Ovidiu Petre dupa aproape doua luni.

Ultimul amical din Austria pentru Steaua se va disputa vineri contra nemtilor de la Nurnberg.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea