Social

#litoral #vacanta #inundatii #viitura #statiuni litoral

Statiuni de pe litoral lovite de viitura. Vezi de ce zone trebuie sa te feresti in vacanta ACUM!

Litoralul bulgaresc este din nou scufundat sub un val de inundatii. Este al doilea val de calamitati care se abate in acest sezon estival asupra localitatilor de la tarmul Marii Negre. De aceasta data este afectata zona din sud-vestul tarii vecine.

Ministerul de Externe al Romaniei a emis deja o avertizare pentru turistii romani care si-au programat sejururi in aceasta perioada pe litoralul bulgaresc, in zona orasului Burgas. Circulatia pe drumurile secundare dintre Cernomoret si Primorsko este intrerupta din cauza viiturilor si a alunercarilor de teren.

Ieri, in Primorsko, nivelul precipitatiilor a atins 245 litri/mp, apele revarsate inundand 12 imobile, printre care si cateva hoteluri. O parte din plaja statiunii a fost distrusa, iar zona se confrunta in continuare cu riscul de alunecari de teren.

In urma cu o luna, precipitatiile abundente cazute in zona Albena au inundat mai multe statiuni si au distrus cateva hoteluri si vile, transformand vacanta turistilor intr-un adevarat cosmar. Dupa revarsarea apelor, in zona Varna s-a tras semnalul de alarma privind pericolul de infestare al apelor litoaruilui cu virusul hepatitei A.

Sursa foto: alarlievi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea