Social

# record pacienti spitalizati # record decese #coronavirus #sua

Statistici sumbre pentru SUA! Record de decese si spitalizari dupa Ziua Recunostintei

SUA ramane cea mai afectata tara de pandemia de coronavirus. Potrivit statisticilor, in preznt SUA are cel mai mare numar de persoane spitalizate, de la inceputul pandemiei, dar si cel mai mare numar de decese.

 

SUA a atins primul record al deceselor in luna aprilie, cand a fost primul val al pandemiei. Insa, in ultimele doua saptamani SUA  a depasit de mai multe ori pragul de 2.000 de decese, inregistrat frecvent in primavara.

Un record negativ a fost obtinut si in cazul numarului de persoane spitalizate. SUA a ajuns in prezent la 99.000 de persoane spitalizate din cauza coronavirusului, conform datelor raportate de Universitatea Americana Johns Hopkins. Recordul a fost atins marti, 1 decembrie, si este cel mai mare numar de pacienti internati de la declansarea pandemiei.

Autoritatile se asteapta ca numarul sa creasca, mai ales ca americanii au sarbatorit Ziua Recunoastintei,  cand cei mai multi s-au intalnit cu rude si priteni, fiind in pericol sa se contamineze.

Pana in prezent, SUA a depasit bilantul de 14,1 milioane de contaminari si are peste  276.979 de decese. Alti 25.722 de pacienti sunt internati la Terapie Intensiva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea