Social

#ninsori abundente #localitati izolate #case acoperite de zapada #case sub zapada #case buzau

Statistica: Peste 2000 de locuinte din judetul Buzau se afla inca sub zapada

Peste 2000 de de locuinte din 28 de localitati inca sunt sub zapada in judetul Buzau , in urma ninsorilor abundente si a viscolului din lunile ianuarie si februarie.

Potrivit unei statistici realizate de Prefectura Buzau si de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, 2013 locuinte sunt inca sub zapada in acest judet. Cea mai grava situatie se inregistreaza in localitatea Smeeni, unde 301 din cele 2307 de gospodarii inca se afla sub nameti.

In aceeasi situatie se afla 300 din cele 1103 gospodarii din Gherghineasa. La Movila Banului din 1.277 de imobile 268 trebuie trebuie sa fie curatate, astfel incat sa nu fie deteriorate de topirea zapezii.

Au mai fost inregistrate probleme in urmatoarele localitati: Cochirleanca, Costesti, Florica, Gheraseni, Glodeanu Sarat , Glodeanu Silistea, Largu, Luciu, Mihailesti, Rimnicelu, Rusetu, Vadu Pasii, Valcelele, Ziduri, Amaru, Balaceanu, Boldu, C.A.Rosetti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea