Social

Statia de metrou Obor, inchisa pentru doua luni

Statia de metrou Obor se inchide din aceasta aseara pentru doua luni, pana pe 25 mai. Masura luata de primaria Capitalei are in vedere modernizarea pasajului. Asa ca, incepand de sambata dimineata, metroul nu va mai opri in statia Obor. Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu , cere Primariei Capitalei sa scurteze termenul de executie a lucrarilor la pasajul Obor.

Ontanu spune ca inchiderea statiei de metrou va avea un impact dezastruos pentru bucuresteni, precum si pentru traficul rutier, care va fi paralizat. Autoritatile Sectorului 2 afirma ca pentru rezolvarea situatiei exista si posibilitatea ca accesul in statia de metrou sa fie inchis „ alternativ si nu simultan”, lasandu-se un acces liber pentru calatori.

Pentru a face fata numarului mare de calatori, RATB va suplimenta numarul masinilor pe liniile 21, 66 si 634, care asigura legatura cu celelalte zone ale Capitalei.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea