Social

#arme disparute ciorogarla #unitatea militara ciorogarla

Stare de alerta de gradul I la Unitatea Militara din Ciorogarla

Toate structurile operative si informative ale MAI au declarat starea de alerta de gradul I inca de miercuri seara, din cauza disparitiei a cel putin 50 de arme de la Unitatea Militara Ciorogarla .

Miercuri noaptea, s-au organizat filtre de politie in toate judetele din jurul capitalei. Pe langa aceste filtre, in toate garile, autogarile si aeroporturile din Bucuresti si din zonele limitrofe s-au luat masuri sporite de siguranta, au declarat pentru NewsIn surse din politie.

Cel putin 50 de arme au disparut din depozitul Unitatii Militate Ciorogarla , ce apartine Aviatiei, printre acestea, aflandu-se o mitraliera cu afet, mai multe pistoale -mitraliera si pistoale-mitraliera cu pat rabatabil .

Sigiliul unui depozit din Unitatea tehnica militara din Ciorogarla, judetul Ilfov, a fost gasit rupt, miercuri dimineata. Inca de miercuri seara, anchetatorii numara armamentul bucata cu bucata, pentru a se stabili daca a disparut vreo arma sau munitie , mai spun sursele.

Procurorii nu au putut, inca, determina ora spargerii depozitului, in care se afla armament de infanterie. Angajatii Unitatii militare din Ciorogarla, judetul Ilfov, unde a fost gasit rupt sigiliul unui depozit cu arme, vor fi audiati de procurori, conform unor surse militare.

Aceeasi masura se va lua si in cazul fostilor angajati ai unitatii, mai spun aceleasi surse. Pana acum, exista suficiente elemente care confirma disparitia unor arme si a munitiei aferente

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea