Social

#fc timisoara #liga campionilor #campionat #stadion #meci

Stadionul lui FC Timisoara va suporta modernizari de 400.000 de euro pentru Liga Campionilor

FC Timisoara va avea stadion de Liga Campionilor. Consiliul Judetean Timis a anuntat ca va investi 400.000 de euro in lucrari de modernizare a Stadionului Dan Paltinisanu din Timisoara, astfel incat acesta sa poata gazdui meciurile din cadrul celei mai importante competitii inter-cluburi.

Banii vor fi investiti in urmatoarea luna si vor fi folositi pentru amenajarea cabinelor pentru ziaristi si pentru crearea de noi locuri de parcare . Potrivit oficialilor timisoreni, primele lucrari care se vor face vor fi provizorii.

“ Primaria Timisoara are un teren de sapte hectare pe care se va construi un bazin olimpic, in apropiere de stadion, se poate amenaja acolo parcare provizorie pentru autocare”, a declarat pentru Gandul Adam Craciunescu, vicepresedintele CJ Timis.

Nu acelasi lucru il va putea face si liderul campionatului, Unirea Urziceni, care a anuntat astazi ca intentioneaza sa joace partidele de pe “teren propriu” in Austria, din cauza faptului ca stadionul din Urziceni nu indeplineste conditiile pentru disputarea partidelor din Liga Campionilor.

Echipa FC Timisoara a primit, vineri, din partea UEFA, confirmarea privind participarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, forul european precizand ca gruparea timisoreana indeplineste toate conditiile necesare prezentei sale in aceasta competitie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea