Social

Stadionul lui AS Roma suspendat

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal din Italia a sanctionat AS Roma cu suspendarea pentru o etapa a stadionului, din cauza incidentelor provocate de suporteri.

In urma acestei decizii, echipa AS Roma, la care evolueaza si fundasul Cristian Chivu , nu va putea disputa pe "Stadio Olimpico" partida cu formatia lui Paul Codrea, Perugia, din etapa a XXXIII-a, penultima a campionatului Italiei.

La partida de pe "San Siro", suporterii Romei au aruncat pe teren diferite obiecte, lovindu-i chiar pe portarul echipei gazda, Dida, si pe coechipierul acestuia, mijlocasul Gennaro Gattuso.

Datasport noteaza ca AS Roma va juca, cel mai probabil, partida cu Perugia la Palermo, unde a ispasit si cele doua etape de suspendare a stadionului dictate dupa incidentele de la partida cu Lazio, intrerupta , pe 21 martie , in minutul 47, din cauza unor tensiuni generate in tribune de un zvon, ulterior dezmintit de prefectura , conform caruia un copil, fan al formatiei AS Roma, a fost lovit mortal de o masina a politiei.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea