Social

#mircea stanescu #sinucidere #accident rutier #sorin rosca stanescu

SRS: "Fiul meu s-a sinucis din cauza accidentului"

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu , tatal fostului deputat PSD Mircea Stanescu , care s-a sinucis luni seara, crede ca singurul motiv care l-a impins pe fiul sau sa se impuste a fost accidentul in care a fost implicat.

Stanescu a aflat vestea despre moartea fiului sau in timp ce isi petrecea vacanta in Insula Pastelui.

"Despre moartea fiului meu am aflat de la avocatul Catalin Dancu, care ma sunase mai devreme, luni seara, sa-mi ceara acceptul sa sparga usa locuintei fiului meu. Dupa accident, am tinut legatura cu fiul meu prin telefon. Era foarte afectat. Cred ca accidentul a fost singurul motiv care l-a determinat pe fiul meu sa se sinucida. Din pacate, aici unde sunt, am tinut legatura foarte greu cu fiul meu, din cauza ca nu am avut semnal la telefon", a declarat pentru Cotidianul Sorin Rosca Stanescu.

Tatal deputatului care urma sa fie acuzat de ucidere din culpa a mai spus ca fiul sau suferea de mielita, o inflamatie a sistemului nervos, care poate duce la tulburari motorii, si poate afecta capacitatea de a conduce un autoturism. Medicii legisti au stabilit ca nu exista dovezi care sa indice alt scenariu in afara de sinucidere .

Dosarul accidentului nu se inchide. Parchetul Sectorului 1 continua cercetarile in dosarul accidentului rutier din 27 decembrie 2008 si iubita lui Stanescu, Marilena Molnar, ramane in atentia politiei. Chiar daca se stabileste ca Mircea Stanescu conducea autoturismul Mercedes care a accidentat mortal un pieton, ea ar putea fi acuzata de favorizare a infractorului.

Inmormantarea va avea loc la ora 10.00, la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, a declarat pentru Mediafax jurnalistul Sorin Rosca Stanescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea