Social

#slabit rapid #slabit #spray slabit

Spray-ul care te ajuta sa slabesti rapid

O tanara din Marea Britanie a inventat un spray care te ajuta sa scapi rapid de kilogramele in plus, fara prea mari batai de cap sau regimuri severe.

Alex Fontaine, inventatoarea spray-ului de slabit, spune ca acum nu mai este nevoie sa dai bani pe antrenamentele la sala sau pe diverse operatii de liposuctie, deoarece, cu ajutorul spray-ului sau, care costa doar 100 de lei, poti slabi rapid.

Numai ca spray-ul de slabit are un miros de deseuri. Ideea i-a venit tinerei tocmai din acest fapt. Atunci cand simte miros neplacut i se taia rapid pofta de mancare.

Astfel ca s-a gandit sa realizeze un spray cu miros foarte urat pe care sa il foloseasca pentru a slabi, lucru pe care l-a si reusit. Tanara a dat jos sapte kilograme in doar cateva saptamani. Ea a marturisit ca a folosit spray-ul doar cand avea pofta de dulce.

Ideea care sta la baza acestui spray este faptul ca ne putem conditiona creierul sa asocieze mirosul de gunoi, de exemplu, cu dulciuri sau snacksuri.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea