Social

#kfc #reclama interzisa #produs proaspat

Spot KFC interzis in Marea Britanie pentru ca sustine "prospetimea" produselor

In Marea Britanie, un spot TV KFC a fost interzis pentru reclama falsa. Autoritatea de reglementare in audiovizual a hotarat ca reclama dadea de inteles ca produsele sunt preparate "mai proaspat decat in realitate".

In reclama, un bucatar al lantului de fast food KFC spune ca "secretul celor mai bune feluri de mancare sta in folosirea ingredientelor potrivite. Ca acest pui, proaspat, din aceasta dimineata". Reclama se incheie cu sloganul "KFC: Pui proaspat in fiecare magazin, in fiecare zi".

Autoritatea de reglementare britanica a hotarat ca afirmatiile din reclama sunt "inselatoare" si a interzis spotul , informeaza Hotnews. Realitatea este ca restaurantele KFC primesc livrari de carne doar trei zile pe saptamana.

Un purtator de cuvant al lantului de fast-food a explicat ca nu a fost intentia companiei sa pacaleasca publicul in nici un fel, ci doar sa atraga atentia asupra faptului ca produsele sunt preparate in fiecare magazin, din carne care nu a fost congelata in prealabil.

Urmareste spotul KFC interzis:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea