Social

#program unitati sanitare #spitale deschise sarbatori

Spitalele deschise de Sarbatori

Ministerul Sanatatii a dat publicitatii lista unitatilor sanitare care vor asigura asistenta medicala de urgenta pe 1 si 2 ianuarie.

In sectorul 1 al Capitalei, in aceasta perioada, vor asigura asistenta medicala Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca, Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsi, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu", Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice si Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-maxilo-faciala "Prof. Dr. Dan Theodorescu".

In sectoarele 2 si 3 vor functiona Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon" si Spitalul de Ortopedie Foisor, iar in sectorul 4 - Spitalul Clinic de Urgenta Copii "Marie Curie", Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" si Spitalul Clinic de Urgenta "Prof.dr. Bagdasar-Arseni".

In sectoarele 5 si 6, asistenta medicala va fi asigurata de Spitalul Clinic de Urgenta Universitar.

Ministerul Sanatatii informeaza ca Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru si va elibera, in aceasta perioada, certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala. Autoritatea de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea