Social

Spectacol in liniste: Rapid – Ceahlaul 5-1

La 19 ore dupa ce a pierdut derby-ul cu Steaua la masa verde, Rapid Bucuresti s-a razbunat pe Ceahlaul Piatra Neamt , formatie pe care a invins-o cu scorul de 5-1, profitand si de eliminarea lui Evora din minutul sase.

„Pietreanul” a comis un fault dur la Boya si a primit direct cartonasul rosu din partea arbitrului Alexandru Tudor , insa deschiderea scorului a fost amanata pana pe finalul primei reprize. In minutul 42, Pancu a executat un corner de pe partea stanga, iar Cesinha s-a inaltat la coltul scurt si a reluat cu capul in poarta , fara sperante pentru portarul Savu.

Dupa pauza, giulestenii s-au dezlantuit si i-au oferit antrenorului Marian Rada un debut de vis pe banca tehnica a Rapidului. In minutul 49, Pancu s-a aflat la originea celui de-al doilea gol al giulestenilor, cand a sutat puternic, iar Savu a respins in fata pentru ca Boya sa impinga balonul in poarta .

In minutul 57, Lazar a dus scorul la 3-0, cu un sut plasat din marginea careului, iar Doicaru a reusit sa marcheze golul de onoare al nemtenilor noua minute mai tarziu. Atacantul l-a depasit pe Leonard, cu o suita de driblinguri si a sutat plasat in poarta lui Andrade .

Pe finalul partidei, rapidistii au facut spectacol, desi in tribune nu se aflau decat cativa oficiali care sa le admire reusitele. Boya a reusit al doilea sau gol in minutul 82, cu o semifoarfeca de la marginea careului mic, faza l-a care s-a si accidentat dupa o ciocnire cu un fundas nemtean.

Scorul final a fost stabilit in minutele de prelungire, cand Costin Lazar a patruns in careu si a marcat cu un lob peste portarul nemtenilor, consfintind o victorie ce a urcat Rapidul pe locul trei in Liga I, la opt puncte de ocupanta primul loc, CFR Cluj, care are un meci mai putin disputat.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea