Social

#pasaport calatorii #pasaport de vaccinare #pasaport covid #pasaport #calatorii #spania

Spania doreste introducerea pasaportului de vaccinare din luna mai

Spania se pregateste ca din luna mai a acestui an sa introduca pasaportul de vaccinare. Anuntul a fost facut chiar de ministrul spaniol al Turismului, Reyes Maroto, care a declarat miercuri ca tara sa ar putea incepe sa utilizeze pasaportul de vaccinare in luna mai, cand va avea loc Targul international de turism FITUR la Madrid.

„Am putea fi in masura sa incepem sa implementam pasaportul digital cand va incepe FITUR, pe 19 mai”, a declarat Reyes Maroto pentru un post de televiziune spaniol, potrivit Reuters.

Anterior acestei declaratii, autoritatile din Insulele Baleare, care includ destinatii turistice populare precum Mallorca si Ibiza, au spus ca vor sa fie primele regiuni care primesc turisti cu ajutorul pasapoartelor de vaccinare, noteaza spotmedia.ro.

Guvernatorii regionali au cerut ministrului Turismului sa le permita sa inceapa un program pilot pentru turistii care au fost vaccinati.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea