Social

#campionat mondial #olanda #spania

Spania a invins in prelungiri Olanda si a castigat Cupa Mondiala

Spania a castigat in prelungiri, scor 1-0, intalnirea disputata duminica seara cu Olanda si a castiga Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Cosmarul olandezilor a continuat si in finala disputata pe Soccer City din Johannesburg , unde batavii au pierdut cea de-a treia finala de Cupa Mondial din istorie, dupa cele din 1974 si 1978.

De partea cealalta, a fost prima finala la Cupa Mondiala pentru Spania, care a devenit cea de-a 8-a nationala din istorie care se impune la un turneu final mondial.

Fara accidentati sau suspendati, cei doi antrenori au putut alinia cele mai bune formatii, iar partida se anunta foarte disputata. Cum avea sa si fie.

Prima repriza a inceput cu Spania la timona, care a ratat deschiderea scorului in doua randuri, prin Ramos: prima ora cu capul, iar a doua ora cu un sut din unghi.

Pana la pauza, s-au mai remarcat doar intrarile dure de ambele parti si o faza demna de cascadorii rasului, care se putea solda cu un gol de poveste in poarta lui Casillas , in urma unui gest fair-play.

Cea de-a doua repriza a adus mult mai mult fotbal si ocazii mai importante. Prima i-a aparinut lui Robben (min.62), care, angajat excelent de Sneijder, a ramas singur cu Casillas, dar n-a reusit sa-l invinga pe goalkeeperul spaniol.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea