Social

#diicot #evaziune fiscala #sot Sanda Ladosi #Stefan Tache #arest Stefan Tache

Sotul Sandei Ladosi a fost retinut

Stefan Tache, sotul Sandei Ladosi, a fost retinut joi seara, alaturi de alte zece persoane, intr-un dosar in care este cercetat pentru evaziune fiscala. Cele 11 persoane sunt acuzate ca fac parte dintr-un grup infractional si ca ar fi adus statului un prejudiciu de 4 milioane de euro.

Sotul Sandei Landosi a fost retinut in urma unor perchezitii facute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), care au descins joi, la membrii unei retele de evaziune fiscala. Anchetatorii au facut 64 de perchezitii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea si in judetele Calarasi, Dambovita, Ilfov, Suceava si Teleorman, la locuintele invinuitilor si la sediile unor societati de leasing, potrivit Mediafax.

Alaturi de alte cinci persoane, Stefan Tache va fi prezentat vineri la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea