Social

#mama #mama sociala #sos satele copiilor

SOS Satele Copiilor Romania angajeaza mame sociale

In fiecare an Romania recruteaza mame sociale care sa ofere copiilor aflati in dificultate dragostea si sprijinul necesar pentru a se putea dezvolta armonios.

Pentru a deveni este nevoie de vocatie, maturitate, flexibilitate si dedicare pe termen lung. Toate aceste calitati sunt puse in slujba sprijinirii si educarii copiilor aflati in situatii de risc. Mama sociala are intre 25 si 48 de ani, studii liceale incheiate. Isi doreste sa invete si sa se dezvolte continuu. Este o persoana sanatoasa din punct de vedere fizic si psihic, disponibila sa locuiasca intr-o casa SOS alaturi de 5-7 copii.

Campania "Fii Mama Sociala” de anul acesta se va desfasura pana in luna aprilie. Procesul de selectie presupune: un interviu telefonic cu specialistul in resurse umane al Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania , un interviu cu Directorul de Sat din Hemeius si o vizita de proba in Satul SOS.

Pentru a intra in procesul de selectie intra pe www.fiimamasociala.blogspot.com.

ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, SOS Satele Copiilor Romania intervine oriunde exista un copil si o nevoie. Asociatia a format din 1992 pana in prezent 75 de candidate la pozitia de mama sociala, dintre care 26 sunt acum in casele de tip familial. In acest moment in satul SOS Hemeius traiesc 20 de copii in patru case familiale.


Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea