Social

#terorism #sorin rosca stanescu #traian băsescu

Sorin Rosca Stanescu ii acuza pe fratii Basescu de legaturi cu teroristi

Sorin Rosca Stanescu ii acuza pe Traian Basescu si fratele lui Mircea de legaturi ilegale cu o organizatie terorista . "Unul a facut iar celelat a acoperit" scrie jurnalistul pe blogul personal.

Stanescu publica informatia fara nici o lamurire suplimentara si face un apel la jurnalistii romani de a continua cercetarile.

"Ca jurnalist, nu am avut cum sa raman indiferent, in momentul in care am obtinut primele indicii ale unei operatiuni la nivel inalt, extrem de periculoase pentru siguranta nationala. Marturisesc ca, in urma cu cateva luni, am crezut ca sunt victima unei intoxicari", scrie fostul redactor -sef al ziarului Ziua.

Jurnalistul avertizeaza ca se astepta sa devina tinta unor diversiuni, dar ca a dezvaluit informatia din considerente morale.

"Fiind vorba de implicarea sefului statului roman, am mai multa incredere in colegii de breasla decat in institutiile statului , care se afla sub controlul acestuia. Daca as fi continuat de unul singur, completarea documentarii ar fi fost mult mai dificila. Tainuirea adevarului ar fi fost mai chinuitoare. Iar plasarea pe piata a unor asemenea informatii in campania electorala ar fi putut fi privita cu mai mult scepticism. Doresc, chiar daca este vorba de Presedintele Romaniei, sa scot acest caz de sub incidenta luptei politice", adauga Stanescu.          

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea