Social

#ancheta #santaj #sorin ovidiu vintu

Sorin Ovidiu Vintu, cercetat in libertate

Sorin Ovidiu Vintu si  Ion Ilie Cezar vor fi cercetati in libertate pentru santajarea managerului realitatea TV Sebastian Ghita . Judecatoria Sectorului 5 a respins propunerea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventiva a celor doi.

Omul de afaceri a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, in urma prezentarii unor "probe audio care i-au convins pe judecatori", in care Sorin Ovidiu Vintu il ameninta pe managerul Realitatea TV, Sebastian Ghita, si ii cere suma de 150.000 de euro.

"Nu e treaba mea ce se intampla in justitia din Romania. Eu sunt dator sa ma apar singur impotriva sistemului mafiot", a declarat Sebastian Ghita, citat de RomaniaLibera.ro.

Magistratii au deliberat verdictul Timp de aproape 7 ore, iar Sorin Ovidiu Vintu a parasit Judecatoria la ora 22.00.

Ghita a publicat miercuri o inregistrare audio in care Sorin Ovidiu Vintu il ameninta ca il "ingroapa in dealurile Moldovei".

"E optiunea 1 – iti dau banii si ai plecat, e optiunea 2 – denunt eu contractul si ne judecam, optiunea 3 – ne intelegem si, daca nu te tii de cuvant, iti dau cu p... in gura. Nu in brate, in gura" - Sorin Ovidiu Vintu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea