Social

#sorin oprescu zapada #combustibil bucuresti oprescu

Sorin Oprescu: Se asteapta un volum mare de zapada in Bucuresti, joi

Dupa ce a anuntat ca vom fi loviti de cutremur, lucru neconfirmat de Institutul Roman de Seismologie , primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu , da o noua veste, neanuntata de meteorologi.

Edilul sef anunta ca in cursul zilei de joi, in Bucuresti, va cadea o cantitate impresionanta de zapada. "Se asteapta un volum de zapada mare in Bucuresti in cursul zilei de joi", a declarat Sorin Oprescu , joi, intr-o conferinta de presa.

Sorin Oprescu a anuntat ca s-a intalnit cu Comandamentul de Iarna din cadrul Primariei Capitalei si a dat asigurari ca institutia este pregatita pentru actiunile de deszapezire. Prognoza meteo pentru ziua de joi nu anunta insa cantitati mari de zapada.

Potrivit ANM, in Bucuresti, vor fi innorari si trecator va ninge, indeosebi dupa-amiaza si seara. Pe de alta parte, Sorin Oprescu a anuntat ca bucurestenii nu vor avea de suferit din cauza opririi furnizarii de gaze rusesti . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea