Social

#bucuresti #student #sorin oprescu #centru medical

Sorin Oprescu promite un centru medical pentru studentii din provincie care invata in Bucuresti

Toti studentii din provincie care invata in Bucuresti vor avea parte de un centru medical la standarde europene, ce va fi dat in folosinta in primavara anului 2012.

Anuntul a fost facut, marti, de Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, in timpul unei intalniri cu cadrele medico-sanitare din reteaua de medicina scoalara a Bucurestiului.

Centrul medical va functiona in incinta fostei cantine din Regie 2 Grozavesti .

"Vom face un centru medical cu permanente pentru urgente. Pana cand vom face un spital studentesc va mai dura. Doamna Andronescu ar vrea sa faca un astfel de spital in curtea Politehnicii, dar va dura cel putin un an. Asa ca vom reamanaja spatiul pe care il avem, în fosta cantina din Regie 2. Cred ca, cel mai tarziu pana in martie, centrul medical va fi gata", a spus Sorin Oprescu.

Edilul Capitalei spune ca este vremea ca municipalitatea sa se ocupe si de medicina scolara: "Vor fi echipate cabintele scolare, salariile cadrelor medico-sanitare vor fi plătite de catre municipalitate, dar mai ales va fi creata o legatura permanenta cu cadrele medico-sanitare, pentru depistarea imediata a bolilor infecto-contagioase sau a cazurilor de urgenta medicala ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea