Social

# sorin oprescu mita # sorin oprescu retinut #sorin oprescu

Sorin Oprescu, prima reactie. Ce spune primarul despre banii primiti mita!

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut in noaptea de sambata spre duminica de procurorii DNA pentru luare de mita. Edilul a fost dus in arestul Politiei Capitalei, iar in aceasta dimineata a fost dus la locuinta sa din Ciolpani, unde politistii strang probe. 

Avocatul lui Sorin Oprescu sustine insa ca edilul a imprumutat acei bani pentru achitarea unor taxe si ca acuzatiile procurorilor "se bazeaza pe «deductii» ale unor persoane", noteaza Romania TV. 

"Este prematur sa fac declaratii la acest moment. Noi, avocatii, incercam sa tratam cu echilibru acest caz si sa nu cadem in plasa afirmatiilor nefondate. La o prima analiza a dosarului, pot spune ca acuzatiile DNA sunt nefondate. Ele se bazeaza pe «deductii» ale unor persoane, fapt inacceptabil intr-o asemenea situatie. Clientul meu m-a mandatat sa va spun ca niciodata nu a cerut bani, direct sau indirect, prin intermediari, de la nimeni. Banii nu au fost primiti de la denuntatori, iar dl. Oprescu nu stia provenienta lor. Era de datoria DNA sa clarifice mai bine acest dosar, nu sa arunce in arest un om doar pe vorbele aruncate de alti inculpati", a declarat avocatul Alexandru Chiciu.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea