Social

#Oprescu arestat #infarct Sorin Oprescu #sorin oprescu

Sorin Oprescu, risc de infarct in arest!

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost dus de doua ori la spital in mai putin de 24 de ore, dupa ce s-a simtit rau. Oprescu sufera de diabet non-insulino dependent. El se afla in continuare in arest, de unde ar putea fi transportat la Spitalul Floreasca pentru o interventie chirurgicala, dupa cum a declarat unul din avocatii sai.

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost transportat de urgenta la spital luni seara, dupa ce i-a fost rau in Arestul Politiei Capitalei. Potrivit primelor informatii, Oprescu ar fi suferit un infarct, insa ulterior s-a stabilit ca a fost vorba de o criza cardiaca. Pe fondul durerilor in piept acuzate de primar si al diabetului cronic de care sufera, medicul de la cabinetul din incinta Arestului Central a decis ca acesta sa fie transportat la spital. El a fost readus in arest dupa aproximativ o ora.

Avocatul sau, Viorel Mocanu,a declarat aseara ca medicii au constatat “niste modificari EKG”, care ar putea fi “indicele unui infarct”. "Este pe fondul stresului, iar stresul a fost amplificat azi de aparitia motivarii curtii de apel", a declarat avocatul lui Oprescu.

Acesta a adaugat ca primarul suspendat al Capitalei va fi tinut in continuare sub observatie si ca, in cazul unor noi probleme, ar putea fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca sau la Spitalul Universitar, "in functie de ce se intampla cu aceasta enzima, care este indicele infarctului".

Viorel Mocanu a mai spus ca, in arest, edilul nu poate sa respecte regimul alimentar pentru diabetul de care sufera. "Sunt niste afectiuni medicale, dat fiind faptul ca regimul alimentar pe care trebuie sa-l respecte nu poate sa ii fie asigurat printr-o hrana adusa o singura data pe saptamana. In rest, este asa cum il stiti. Este un luptator si asteapta sa ii fie dovedita nevinovatia, sa fie pus in libertate ca sa se poata apara in mod corespunzator".


Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile, incearca pe orice cale sa obtina o pedeapsa mai blanda, asta incluzand chiar si arestul la domiciliu. Astfel, Oprescu a facut o cerere de schimbare a masurii preventive, inregistrata luni la Tribunalul Bucuresti, iar de indata ce va primi si un termen, ea va fi judecata. Sorin Oprescu spera ca judecatorii sa considere ca poate fi trimis in arest la domiciliu sau control judiciar, potrivit Romania TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea