Social

#audienta #sorin oprescu #bucuresteni

Sorin Oprescu ii primeste in audienta pe bucuresteni

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, va acorda audiente bucurestenilor incepand de la sfarsitul lunii septembrie, in zilele de vineri, sambata si duminica.

Primarul ii va primi pe cetateni in biroul de la Centrul de Informare pentru Relatia cu Cetatenii - Ghiseu Unic, B-dul Regina Elisabeta nr.42, sector 5 .

"Aici se vor tine si audientele primarului general. Vom intra fie telefonic cu cetatenii, fie personal si dorim sa organizam aceste audiente vineri dupa-amiaza, sambata si duminica dimineata pentru urgente, pentru a reusi sa vorbim cu cei care au diverse probleme - majoritatea pe Legea 10 , dar si pe cei cu probleme sociale adevarate de evacuare din case etc", a declarat Sorin Oprescu.

Potrivit spuselor edilului Capitalei, in acest moment sunt in jur de 2.000 de inscrieri in audienta si se va incerca sa se raspunda zilnic la 30-40 de inscrieri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea