Social

#autostrada suspendata #china #sorin oprescu

Sorin Oprescu cauta in China solutii pentru autostrada suspendata

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu , negociaza in China construirea autostrazii suspendate din Bucuresti, in regim public-privat.

Sorin Oprescu s-a intalnit cu reprezentantii Beijing Municipal Construction Group, care i-au prezentat soseaua suspendata in constructie care strabate centrul capitalei Chinei.

Firma chineza a realizat in doi ani 9,6 kilometri de autostrada suspendatasin Beijing.

"Am primit asigurari ca modelul poate fi implementat si la Bucuresti. Continuam discutiile", a declarat Sorin Oprescu, intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Sorin Oprescu va vizita si orasul Shangai, unde va discuta cu reprezentantii Shanghai Construction Group, favorita pana acum pentru constructia autostrazii suspendate din Bucuresti.

In ciuda planurilor primarului, bugetul Primariei Capitalei pentru 2011 va fi de 4,5 miliarde de lei, fata de 5,6 miliarde in 2010.

"Evident ca avand in vedere ce s-a intamplat la Consiliul General , voi incerca sa aduc si mai multi bani pentru finalizarea proiectelor deja incepute de municipalitate si aici ma refer la Stadionul National , Centrul Istoric sau strapungerile mai multor bulevarde care trebuie continuate sau finalizate", a precizat Sorin Oprescu, citat de Gandul.info.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea