Social

#sorin oprescu #klaus iohannis #primar #alegeri #premier

Sorin Oprescu ar vrea ca Iohannis sa fie premier si dupa alegeri

Prezidentiabilul Sorin Oprescu il vrea pe Klaus Iohannis premier si dupa alegerile prezidentiale. Actualul primar al Capitalei se pregateste de cursa pentru Cotroceni, astfel ca peste o saptamana va intra in concediu fara plata pentru a-si sustine campania pentru alegerile din noiembrie.

Candidatul independent pentru scaunul de Presedinte al Romaniei crede ca alegerea primarului Sibiului pentru fotoliul de premier este una potrivita si il vede pe Iohannis prim-ministru nu doar pentru un mandat de interimar.

"Nominalizarea lui Klaus Iohannis este o alegere desteapta si ar fi bine sa duca acest mandat nu numai in aceasta perioada, ci si dupa alegerile prezidentiale. Iohannis a confirmat deja ca este un bun manager", a declarat Sorin Oprescu, citat de Adevarul.

In acest timp, primarul Capitalei incearca sa-si indeplineasca sarcinile importante programate pentru perioada pe care o mai are pana la plecarea in concediu . Peste o saptamana, pe 21 octombrie, edilul-sef al Bucurestiului intra in concediu fara plata pana in luna noiembrie. In aceasta perioada atributiile lui Sorin Oprescu vor fi preluate de viceprimarul Victor Iovici (PRM).

Potrivit Romania Libera, primarul general al Capitalei anuntase in 6 octombrie ca va intra in concendiu pentru o luna odata cu inceperea campaniei electorale. Cu doar o zi inainte, Oprescu isi anuntase candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea