Social

#sorin bota psd #demisia sefului de

Sorin Bota cere demisia sefului de campanie al PSD Cluj

Secretarul executiv al PSD Sorin Bota a cerut miercuri la Cluj demisia sefului de campanie al filialei clujene, Stefan Dimitriu, acuzandu-l ca este principalul vinovat pentru rezultatele slabe inregistrate de filiala de la alegerile parlamentare.

Bota, care este si vicepresedinte PSD Cluj si a fost ales senator de Maramures, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Dimitriu a aplicat o strategie gresita in campania electorala, motiv pentru care filiala nu a putut creste, odata cu partidul, in optiunile electoratului, transmite corespondentul NewsIn.

"Ii cer demisia domnului Dimitriu, chiar daca efortul lui a fost remarcabil dupa spusele unora. Cred ca a aplicat o strategie gresita si din acest motiv rezultatele sunt mai proaste comparativ cu alegerile locale, comparativ cu votul obtinut de PSD la nivel national. Din punct de vedere al ierarhiei, suntem antepenultimii in partid, deci cred ca avem o problema seriosa la Cluj, din pacate. Deci s-a dovedit ca nu schimbarea lui Vasile Dancu a rezolvat problema", a spus Bota.

Secretarul executiv al PSD sustine ca presedintele filialei, Vasile Soporan, nu se face vinovat de esecul filialei, deoarece "el a cazut prada celor care l-au inconjurat dupa preluarea functiei" si l-a catalogat pe Dimitriu drept "un produs politic expirat".

Printre greselile de campanie facute de Stefan Dimitriu, secretarul executiv al PSD a enumerat lipsa de virulenta la adresa PD-L, precum si nominalizarea candidatilor, care nu a respectat anumite intelegeri facute in cadrul filialei, inainte de alegerile locale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea