Social

#sergiu nicolaescu #avere Sergiu Nicolaescu # mostenire Sergiu Nicolaescu #cearta avere #vaduva Sergiu Nicolaescu

Sora regizorului Sergiu Nicolaescu si vaduva acestuia muta razboiul pentru avere in instanta

Sora regretatului Sergiu Nicolaescu si vaduva acestuia, Dana, au inceput razboiul pentru mostenirea lasata de regizor inca de saptamana trecuta. Atunci, Iolanda Nicolaescu a declarat ca nu crede in autenticitatea testamentului facut de Sergiu Nicolaescu si a sustinut ca i se pare imposibil ca el sa-i fi lasat toata mostenirea sotiei sale Dana si ei nimic.

De la aceste declaratii a pornit intregul razboi intre cele doua. Desi s-au asezat la masa negocierilor, in vederea gasirii unei solutii, Iolanda si Dana nu s-au inteles in privinta averii si au decis sa hotarasca instanta in acest sens.

Astfel ca in aceste zile, acestea se vor prezenta in fata instantei, la Judecatoria Sectorului 1, unde isi vor disputa averea lasata de regizorul Sergiu Nicolaescu.

Totodata, preotii au refuzat luni sa sfinteasca troita ridicata la Buftea in memoria cineastilor romani, printre care si Sergiu Nicolaeascu.

Conform declaratiilor directorului UARFR, Ioan Carmazan, reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane nu au acceptat sa sfinteasca aceasta troita, deoarece Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, si nu inmormantat crestineste.

Sursa foto: www.danielconstantin.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea