Social

#bere # consum alcool #consum bere

Sondaj: Jumatate dintre romani au consumat bere in ultima luna

46% dintre romani au consumat bere in ultima luna, se arata intr-un studiu GfK realizat la solitarea Asociatiei Berarii Romaniei. 49% dintre ei sustin ca berea nu le lipseste din frigider, mai ales in timpul anotimpului cald.

Intr-un top al produselor nelipsite din frigiderele romanilor, berea a reusit sa se situeze inaintea inghetatei, un alt produs la mare cautare in timpul verii, potrivit asociatiei.

Clasamentul pe zone al persoanelor care au consumat bere in ultima luna este dominat de cei care locuiesc in Capitala. 76% dintre bucuresteni afirma ca aceasta bautura nu le lipseste din frigider. Pe urmatorul loc in clasament se afla Muntenia, unde 58% dintre locuitori spun ca berea este nelipsita din frigidere, regiune urmata de Oltenia, cu 56%.

Studiul s-a derulat in perioada mai – iunie 2012 si a fost efectuat pe un esantion reprezentativ la nivel national, de 1.024 persoane, barbati si femei, cu varsta peste 18 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea