Social

#sondaj #dan diaconescu #alegeri prezidentiale #mihai razvan ungureanu #crin-antonescu

Sondaj: Crin Antonescu, favoritul romanilor in cursa pentru alegerile prezidentiale

Crin Antonescu ar putea castiga primul tur al viitoarelor alegeri prezidentiale. Aceasta este concluzia unui sondaj Avantgarde, comandat de Realitatea TV. Statistica arata ca liderul PNL ar obtine 35% din voturi, pe urmatoarele locuri situandu-se, in ordine, Victor Ponta (15%), Dan Diaconescu si Mihai Razvan Ungureanu, cu cate 9 procente.

4% dintre cei chestionati ar vota cu Traian Basescu, desi seful statului nu mai poate candida pentru un nou mandat de presedinte. Acelasi procent l-au primit Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, si Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM.

In ceea ce priveste viitoarele alegeri parlamentare, 37% dintre romani ar opta pentru PSD, 24% pentru PNL, 13% pentru PDL, 11% pentru PP-DD, iar 6% pentru Forta Civica.

Sondajul Avangarde a fost realizat in perioada 11-18 februarie 2013, pe un esantion de 900 de persoane. Sondajul are o marja de eroare de +/-3,27%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea