Social

#ciocolata #secretul longevitatii #cea mai longeviva femeie

Secretele femeii care a prins trei secole: ciocolata si...

O femeie din Mexic, care a implinit zilele trecute 127 de ani, ar putea fi desemnata cea mai batrana persoana. Ea sustine ca ciocolata e unul dintre secretele longevitatii ei.

 

Leandra Becerra Lumbreras s-a nascut pe 31 august 1887, ceea ce inseamna ca avea 27 de ani la inceputul Primului Razboi Mondial si 82 de ani atunci cand omul a pus piciorul pe Luna.

Femeia spune ca a trait atat de mult pentru ca i-a placut sa manance ciocolata, sa doarma mult si pentru ca a refuzat sa se casatoreasca, scrie huffingtonpost.com.

Familia adauga faptul ca un alt motiv pentru care isi datoreaza viata atat de lunga este faptul ca nu a stat niciodata, ci a fost mereu foarte activa.

"E perfect lucida. Te uimeste cu povestile ei din timpul Revolutiei mexicane" (1910 - n.r.)", povesteste Miriam Alvear, stranepoata in varsta de 43 de ani a Leandrei Becerra Lumbreras. Tot ea spune ca batrana a cusut si a tesut pana in urma cu doi ani.

Totusi, Leandra Becerra Lumbreras marturiseste ca si-a pierdut certificatul de nastere si, din acest motiv, nu poate fi desemnata in mod oficial cea mai batrana persoana din lume. Acest titlu este detinut in prezent de japoneza Misao Okawa, in varsta de 116 ani.

Sursa foto: metro.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea