Social

#alcool #mahmureala #cum sa scapi de mahmureala #remedii mahmureala # enzima alcool

Solutia-minune care te lasa sa bei fara sa te imbeti

Exista oameni care se imbata cu o cantitate foarte mica de alcool si altii care sunt mult mai rezistenti. De "vina" este o enzima care metabolizeaza alcoolul si important e cat de bine este aceasta dezvoltata. Insa se pare ca enzima poate si substituita cu banala drojdie de bere.

O singura lingurita de drojdie uscata inghitita inainte de a consuma alcool, sustine Jim Koch, cofondatorul Boston Beer Company, citat de dailymail.co.uk, impiedica aparitia starii de betie. Koch spune ca, pentru a avea un gust mai placut, drojdia poate fi amestecata cu putin iaurt. Practic, drojdia contine exact acea enzima numita alcool dehidrogenaza, care descompune alcoolul inainte ca acesta sa ajunga la creier.

Chiar si asa, asta nu inseamna ca se poate consuma orice cantitate de alcool, intrucat metoda nu face decat sa reduca efectele bauturii, nu sa le elimine in totalitate.

Foto: cookingandme.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea