Social

#copii #cruzime #impuscati #soldati #beti #congo

Soldatii armatei din Congo impusca fara mila copiii, pentru bani

Goma, Capitala provinciei congoleze, Kivu de Nord, este scena pe care se desfasoara actiuni de cosmar ale soldatilor din armata guvernamentala.

In loc sa apere populatia, acestia, in general tineri pana in 30 de ani, sunt in stare de orice pentru a obtine bani, bautura sau droguri, informeaza The Sun. Soldatii au ajuns sa recurga la niste gesturi de o cruzime extrema, impuscand copii pe strada, sub ochii inlacrimati ai mamelor acestora. Desi familiile congoleze au crezut ca teroarea va lua sfarsit, dupa venirea soldatilor care sa mentina ordinea, abuzurile acestora de putere si stupefiante au readus cosmarul pe strazi. Jolie Fatuma, o mama tanara , in varsta de 22 de ani, le-a povestit jurnalistilor britanici un moment socant, care i-a marcat existenta. Tanara le-a povestit englezilor cum un grup de soldati, beti, i-au impuscat copilul, in varsta de numai doi ani

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea