Social

#sofer romania #sofer bucuresti # sorfer roman # masini femei # masini barbati

Sofer in Romania: Cum difera preferintele femeilor si barbatilor in materie de masini?

Femeile conduc mai putini kilometri, anual, decat barbatii, dar sofeaza mai mult decat acestia in mediul urban si prefera masinile second hand si rosii, se arata intr-un studiu realizat de Daedalus Millward Brown, cu scopul evidentierii diferentelor care exista intre sexe in materie de masini.

Femeile conduc mai putin decat barbatii, anual, dar prefera masinile mai noi si se ingrijesc mai mult de autoturismele personale, se arata in studiul realizat pe un esnation de 7004 soferi din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, in luna februarie 2014.

Cercetarea de piata a mai evidentiat si faptul ca femeile conduc mai mult in oras si prefera motoarele pe benzina, in timp ce barbatii se orienteaza spre cele pe motorina:

"Preferinta femeilor pentru masinile cu motoare pe benzina este justificata si prin obiceiurile de condus ale acestora. Femeile conduc in medie mai putin decat barbatii, iar majoritatea kilometrilor sunt parcursi in oras. Astfel, alegerea unei masini pe benzina si eventual dintr-o clasa mai mica pare optiunea logica", a explicat Alexandru Govoreanu, director de dezvoltare la vezicatface.ro.

In ceea ce priveste culorile, sexul frumos este tentat sa aleaga mai mult nuanta rosie la automobile, aceasta fiind urmata indeaproape de bleumarin si argintiu.

Foto:Javra.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea