Social

Societatile pentru dezinsectie, dezinfectie si deratizare trebuie sa fie autorizate

Orice societate particulara care presteaza servicii de dezinsectie , dezinfectie si deratizare trebuie sa fie autorizata in acest sens, informeaza Directia de sanatate publica a Municipiului Bucuresti, precizand ca a primit numeroase sesizari cu referire la faptul ca exista firme cu acest obiect de activitate care isi impun in mod abuziv serviciile si se recomanda a fi din partea "Sanepidului".

DSPMB arata ca denumirea de Centru Sanitar Antiepidemic (SANEPID) a existat pana in ianuarie 1990, astfel ca societatile care au in componenta denumirii lor termenul de "Sanepid" nu reprezinta directia, fiind societati particulare.

DSPMB atrage atentia ca daca societatea este autorizata, serviciile trebuie sa fie prezentate sub forma de oferta, in nici un caz in mod abuziv si obligatoriu.

Directia de Sanatate Publica mai informeaza ca, incepand cu luna martie 2003, Primaria Capitalei, prin Societatea 3D Bucuresti, a inceput campania de combatere a tantarilor si rozatoarelor. Tratamentele nu vizeaza combaterea altor insecte, gen gandaci de bucatarie , purici, plosnite , muste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea