Social

#hamburger #alimentatie #carne #ingrediente #big mec

Socant! Un singur hamburger contine carne de la 1000 de vaci!

"Costurile ascunse ale unui Big Mac", un documentar dat publicitatii de site-ul Insurance Quotes, prezinta detalii nestiute despre cum este pregatit cel mai vandut hamburger din lume. Cel mai surprinzator amanunt este acela legat de modul de preparare al carnii care intra in compozitia produsului fast-food.

Conform realizatorilor filmuletului documentar, in cele 88 grame de carne tocata de vita incluse intr-un Big Mac intra un amestec recoltat de la 1000 de vaci crescute in cinci zone diferite ale globului. Retetarul pentru Big Mac include doua chiftele de carne de vita, sos special, salata, cascaval american, castraveti, ceapa si, bineinteles, chifla cu susan.

Valoarea nutritiva a unui hamburger Big Mac este de 540 calorii, 29 de grame de grasime si un gram de saruri. McDonalds vinde aproximativ 900 de milioane de hamburgeri in fiecare an. Iar o persoana care include un Big Mac in alimentatia zilnica se va ingrasa cu 25 de kilograme intr-un singur an!



Sursa foto: bakeaholicmama.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea