Social

#crima copil 9 ani #copilul care si-a ucis bunica #crima Bucuresti

SOCANT Un copil de 9 ani si-a ucis bunica! Motivul care a stat la baza tragediei

 

Caz socant in Sectorul 1 al Capitalei petrecut marti dupa-amiaza! Un baiat in varsta de 9 ani, diagnosticat cu ADHD, si-a injunghiat mortal bunica, in varsta de 70 de ani, dupa o cearta cu aceasta!

In cursul dupa-amiezei de ieri, intre baiat si bunica sa a izbucnit o cearta, din cauza refuzului femeii de a-si lasa nepotul sa se joace la calculator. Intr-un acces de furie copilul a luat un cutit si si-a injughiat bunica. In momentul in care a realizat ce a facut, a sunat la 112.

Cand au ajuns la fata locului, medicii au gasit-o pe femeie in stop cardio respirator, cu o rana masiva la gat, asa ca au anuntat si politia. Din pacate insa, dupa 45 de minute de manevre de resuscitare, bunica a murit. Nepotul a ramas la fata locului, iar anchetatorii au incercat sa afle ce a determinat un asemenea atac din partea unui baiat in varsta de 9 ani. Vecinii sustin acum ca minorul avea, in general, un comportament agresiv, conform stirileprotv.ro. cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri.

Copilul nu va raspunde penal, pentru ca, potrivit legii, e aparat de prezumtia ca nu are discernamant, dar cazul a fost sesizat la Directia pentru protectia copilului sector 1. Politistii spun ca baiatul ar suferi de tulburari de comportament, insa doar psihiatrii vor putea stabili ce a declansat atacul asupra bunicii lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea