Social

# pedofil arestat #pedofil politist #copii agresati #pedofil #pedofil drumul taberei

Socant! Pedofilul din Drumul Taberei este politist!

Pedofilul din Capitala a fost prins de politie, potrivit unor surse din Ancheta. Barbatul, de meserie politist, si-a recunoscut faptele, potrivit stirileprotv.ro.

Barbatul a fost dus la politie, unde este audiat. Acesta este acuzat ca a agresat sexual, vineri dimineata, doi frati, un baiat in varsta de 9 ani si o fetita in varsta de 5 ani. Acesta i-a agresat pe cei doi copii in lift, chiar in scara blocului in care locuiesc.

"La acest moment, la sediul Politiei Capitalei se afla un potential suspect in cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018 un bărbat de 45 de ani. Fata de acesta se desfasoara activitati procedurale prevazute de Codul de Procedura Penala. Vom reveni cu detalii cand stadiul urmaririi penale o va permite”, se arata intr-un comunicat al Politiei, citat de stirileprotv.ro.

 

Potrivit unor noi informatii, individul a fost recunoscut de colegii lui, in urma filmarilor facute publice. Astfel acesta a fost prins si dus la politie. Barbatul se numeste Eugen Stan, este nascut in 1971, in Sectorul 6. Este casatorit, are o fiica de 22 de ani si are studii liceale si profesionale.

In trecut, Eugen Stan a fost agent de Politie Comunitara, a lucrat la jandarmi, iar acum ocupa functia de agent in cadrul Poliției Rutiere din Capitala, scrie libertatea.ro.

 

Sursa foto: libertatea.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea