Social

# morti palilula #palilula atac armat # morti impuscare #atac armat

Socant! Impuscaturi intr-o comuna din Dolj! 3 persoane au murit

Atac armat in plina strada intr-un sat din Dolj. Tragedia a fost provocata de un tanar, care de altfel a si murit. Alaturi de el, alte doua persoane si-au pierdut viata in tragicul incident, iar alte au fost ranite. 

Amelia Barbu, purtator de cuvant al IPJ Dolj, a declarat pentru AGERPRES ca altercatia in care s-a folosit o arma artizanala a fost anuntata prin 112, la ora 16,45. "Altercatia produsa la Palilula, in care s-a folosit si o arma artizanala, in care mai multe persoane au fost ranite a fost sesizata prin 112. Politistii de la investigatii criminale si criminalistii ajunsi la fata locului au constatat ca aspectele sesizate prin 112 se confirma", a spus purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

 

Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca un tanar de 28 de ani din Timisoara, aflat in stare de depresie, care venise la Palilula dupa o prietena de a sa, a avut o altercatie cu mai multi vecini si a folosit un pistol, impuscand mai multe persoane. In urma celor petrecute, un barbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost ranite. Dupa ce si-a dat seama ce a facut, tanarul timisorean s-a impuscat cu aceeasi arma. Atat agresorul, cat si unul dintre raniti si-au pierdut viata. 

 

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj care a preluat ancheta in acest caz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea