Social

# s-a aruncat de la etaj # umilinte colegi #elev capitala #scene socante #tragedie

SOCANT! Elev batut si umilit de colegi s-a aruncat de la etaj intr-o scoala din Bucuresti. Colegii il filmau si-l incurajau sa sara!

Scene socante au avut loc in aceasta dimineata intr-o scoala din Capitala. Un elev de clasa a VI-a de la Scoala George Bacovia din Bucuresti s-a aruncat de la etaj. Gestul elevului a fost facut de fata cu profesorul de serviciu.

 

Mai multi colegi declara ca elevul le-ar fi spus ca isi doreste sa moara deoarece nu mai suporta umilintele prin care trece. 

"Cand el a vrut sa se arunce, colegii il incurajau sa sara, in loc sa il traga sau ceva. Ziceau ca nu ai curaj, SARI, SARI! L-au batut colegii, il jigneau, il umileau", spun unii dintre copiii care au asistat la scena, potrivit observatornews.ro.

Copilul a cazut in gol aproximativ cinci metri. O ambulanta a ajuns rapid la fata locului si l-a transportat la Spitalul Marie Curie pentru investigatii. Din fericire elevul a scapat cu leziuni usoare. Ulterior, elevul a fost transportat la Spitalul Obregia pentru consiliere psihologica, acesta fiind diagnosticat cu anxietate.

Declaratiile socante ale inspectorului scolar: “O joaca obisnuita”

Inspectorul scolar a facut declaratii socante privind cazul copilului. Acesta a declara ca este doar o joaca obisnuita intre copii.

"O joaca obisnuita... Ce sa va zic... A avut o stare de nervi. Nu neaparat s-a certat cu un elev, a evocat ca a baut o... cola. Pur si simplu a fugit si a sarit pe geam", a declarat despre acest caz Ionel Puscas, inspector general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Cu toate acestea, directoarea scolii dezvalui ca elevul i-ar fi comunicat ca este suparat, insa nu a vrut sa discute despre problemele pe care le are.

"Mi-a spus ca este suparat, nu a justificat supararea lui, am intrebat daca supararea lui merita asa gest, a zis nu. El este o fire mai taciturna asa...", a declarat Dorina Constantin, directoarea scolii "George Bacovia" din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea