Social

#reactii artisti #acuzatii bor #victime colectiv #bor #concert caritabil #colectiv

Socant! BOR vrea sa-si "spele pacatele". Cum reactioneaza artistii

Miscare socanta a BOR! Dupa ce a facut acuzatii nepotrivite referitoare la incendiul si victimele din Club Colectiv, BOR vrea sa-si spele pacatele. Cum? Prin organizarea unui concert rock, caritabil.

Dupa acuzatii dure "sa vina la biserica, nu in club" aduse de Patriarhul Daniel si scuze precum "nu am fost invitati", BOR face o miscare socanta. Reprezentantii BOR au vrut sa organizeze un concert caritabil pentru victimele din Colectiv. La care, culmea, a chemat mai multe trupe rock, potrivit libertatea.ro.

Artistii nu au fost insa incantati de idee, ba mai mult au refuzat si au adus critici dure Bisericii.

Trupa Cargo se afla printre cei pe care biserica i-a contactat pentru a concerta. "A ajuns la noi aceasta solicitare. Nu e momentul. Un concert caritabil, din experienta va spun, nu aduna fonduri. Se cheltuiesc foarte multe resurse si nu se aduna destui bani. Daca cineva vrea sa faca un gest de caritate, sa o faca in nume personal. Dar ca sa distrezi lumea numai ca sa aduni bani pentru niste victime mi se pare o chestie total deplasata", spune Cosmin Nicoara, manager Cargo, potrivit libertatea.ro.

O cerere total nepotrivita i se lare si lui Ovidiu Lipan Tandarica: "Ortodoxia apartine poporului. Incepem sa ne pierdem in functiile pe care le detinem. Poate unii se si vad sfinti. Nu exista bun-simt si nu exista o cultura a scaunului pe care esti asezat. Fariseismul a luat o amploare extraodinara; ar trebui putina educatie si aici sa invatam ce inseamna sa ai cultura ortodoxa".

Tu cum comentezi?

 

Sursa foto: doxologia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea