Social

# cristalnita #deces #bebelus #botez

Socant! Bebelus mort dupa ce a fost scufundat de preot in cristelnita

Un bebelus de doar o luna si jumatate, din Suceava, a ajuns in stare grava la spital dupa ce preotul l-a scufundat complet in cristelnita.

 

Bebelusul a decedat in aceasta dimineata la spital, in jurul orei 6.00, la sectia de terapie intensiva, unde era intubat si ventilat mecanic, potrivit presei locale.

Fapta a fost incadrata la vatamare din culpa, insa in noile conditii va fi incadrata la ucidere din culpa.

Tragedia s-a petrecut la Biserica „Sf. Constantin si Elena” din cartierul Zamca, municipiul Suceava. Preotul a scufundat bebelusul cu totul in cristalnita in timpul botezului.

Protopopul Doru Budeanu a confirmat ca bebelusul a fost scufundat complet in apa, aratand ca "botezul se face prin intreita cufundare, dupa randuielile Bisericii”. Protopopul a declarat ca a vorbit cu preotul care a oficiat botezul si acesta i-a spus ca bebelusul a plans atat in timpul botezului, cat si dupa ce a fost scos din apa, ceea ce ar insemna ca semnele vitale erau bune.

"Dupa cateva minute, preotul a sesizat ca s-a molesit, a anuntat imediat la 112 si a venit un echipaj SMURD”, a afirmat protopopul Budeanu, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea