Social

Soc la Roland Garros! Sarapova, eliminata de Safina

Maria Sarapova , numarul unu mondial in ierarhia ATP la feminin, a suferit un adevarat soc in optimile turneului Roland Garros . Tenismena rusoaica a fost eliminata de compartioata Dinara Safina , la capatul unui meci nebun, jucat pe viata si pe moarte.

Sarapova a inceput destul de bine partida, reusind sa se impuna in primul set la tie-break. Ostilitatile au continuat la fel si in partea a doua, dar pana la scorul de 2-5. Vazandu-se la un pas de a fi eliminata, numarul 13 mondial a avut o revenire de senzatie, schimband total fata jocului. Safina a respins toate mingile venite din terenul advers, iar servele sale au fost pur si simplu naucitoare. Sarapova a cedat psihic, scapand partida de sub control, ca la finalul setului trei sa fie eliminata cu scorul de 6-7, 7-6, 6-2.

In sferturile de finala ale turneului din Franta, Dinara Safina va juca tot impotriva unei rusoaice, Elena Dementieva , favorita numarul 7 a competitiei.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea