Social

#starea vremii #meteo #vreme rece #conditii meteo

Soarele, scump la vedere! De ce vreme avem parte la inceput de saptamana

Desi temperaturile diurne se mentin in continuare pe plus, nu sunt prea multe sanse ca soarele sa isi faca aparitia printre norii ce acopera cerul de deasupra Romaniei. Inceputul de saptamana este marcat de precipitatii abundente in majoritatea regiunilor tarii.

Luni, jumatatea sud-estica a Romaniei va fi acoperita de un strat gros de nori, ploile fiind intalnite in Muntenia si Dobrogea. Va mai ploua sporadic si in nordul tarii, iar maximele termice sunt cuprinse intre 3-7 grade Celsius, ceva mai cazute in nordul Moldovei unde temperatura poate cobori pana la 1 grad in zona Sucevei.

Marti avem temperaturi negative in nordul Moldovei si ploi si lapovita in toata tara. Precipitatiile mixte sunt intalnite indeosebi in regiunile montane si in jumatatea nordica a tarii, in timp ce, in sudul Romaniei, ploile vor face legea. Minus un grad in Bucovina si temperaturi de 3-7 grade Celsius in restul Romaniei.

Miercuri, temperatura in termometre scade usor, in timp ce ploile si lapovita continua sa cada pe intreg teritoriul tarii. Doar 2 grade Celsius in Capitala si maxime de 4 grade in Dobrogea si Banat.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea